Cithakan:DinaIkiIngSejarah/3 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2006 - Sarékat antara Serbia lan Montenegro bubar mawa proklamasi kamardikan resmi Montenegro.
Pol Pot
  • 2012 Tour de Singkarak 2012 resmi dipunbikak lan sampun kawiwitan saking Kitha Sawahlunto dumugi ing Kitha Padang ing tanggal 10 Juni