Cithakan:DinaIkiIngSejarah/30 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhaton Katarina
  • 2012 - Pertempuran tansaya agreng ing Aleppo, Suriah, nalika Angkatan Bersenjata Suriah nglancaraken serangan ngrebat kendhali kitha.