Kadhaton Katarina

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Kedhaton Katarina)
Sisih kidul Kedhaton Katarina.

Kadhaton Katarina (Rusia: Екатерининский дворец) iku papan padunungan mangsa panas tsar Rusia, dunungé ana ing kutha Tsarskoye Selo (Pushkin), 25 km sisih kidul-wétan kutha St. Petersburg, Rusia.

Tanggal 30 Juli 1756, arsitek Bartolomeo Rastrelli masrahaké Kedhaton Katarina marang Kaisar Wanita Elizabeth saka Rusia.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kadhaton_Katarina&oldid=944048"