Bartolomeo Rastrelli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Francesco Bartolomeo Rastrelli (Ruslan: Франче́ско Бартоломе́о Растре́лли) (1700 - 29 April 1771) iku arsitèk Ruslan sing asalé saka Italia. Dhèwèké ngembangaké gaya arsitèktur baroque pungkasan sing gampang dikenali. Karya mligi, kalebu Kedhaton Mangsa Asrep ing Saint Petersburg lan Kedhaton Katarina ing Tsarskoye Selo, misuwur bab keméwahan lan dékorasiné.