Parembugan:Kadhaton Katarina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kepriyé ya yèn irah-irahan tak-owahi dadi "Kedhaton Katarina"? Tembung istana iku ing basa Jawa padanan saliyané "astana". Meursault2004ngobrol 08:50, 30 Juli 2009 (UTC)

Wah mangga, Kedhaton luwih trep tak kira. Matur nuwun.Pras 08:54, 30 Juli 2009 (UTC)

Inggih, matur nuwun. Meursault2004ngobrol 09:05, 30 Juli 2009 (UTC)