Menyang kontèn

Cijati, Cimanggu, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cijati
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
KacamatanCimanggu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Cijati iku désa ing Kacamatan Cimanggu, Kabupatèn Cilacap, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]