Manuk Cendet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Cendet)
Cendet (pentet)
Status konsèrvasi
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Aves
Ordo: Passeriformes
Kulawarga: Laniidae
Marga: Lanius
Jinis: L. schach
Jeneng binomial
Lanius schach
Linnaeus, 1758

Cendet (Lanius schach) punika peksi ingkang saged niruake suawarane burung liyo. Cendet iku peksi ingkang senengane njungkit-njungkitake buntute.

Lan biasane manuk iki dilombano ning para ganthangan-ganthangan tangguh di wewengkon nusantara iki.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ BirdLife International (2004). Lanius schach. 2006 IUCN Red List of Threatened Species. IUCN 2006. Diakses 12 May 2006. Database entry includes justification for why this species is of least concern