CBeebies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
CBeebies
150px
Tipe Jaringan BBC
Negara Karajan Manunggal Karajan Manunggal
Jangkauan Internasional
Diluncurkan 11 Fèbruari 2002
Pemilik BBC
Situs web www.bbc.co.uk/cbeebies

CBeebies iku kanal stasiun TV BBC kanggo bocah cilik umur sangisoré 6 taun. CBeebies sabeneré kalebu sajeroning saluran internasional BBC ananging CBeebies uga mlebu sajeroning jajaran Televisi BBC ing Inggris. Panjenengan sing manggon ana ing Indonésia bisa mirsani saluran iki liwat Indovision.

Program CBeebies[besut | besut sumber]

Program CBeebies padha waé karo CBBC Channel mung program saka CBeebies iki 100% kanggo bocah cilik.

Panata cara[besut | besut sumber]

  • Pui Fan Lee[1]
  • Chris Jarvis
  • Sidney Sloane
  • Andy Day
  • Aneta Piotrowska

Lagu Resmi[besut | besut sumber]

  • What's the Day?
  • The Birthday Song
  • It's time for Lunch
  • Goodbye Sun, Hello Moon
  • Goodnight

Kanal[besut | besut sumber]

Terestrial[besut | besut sumber]

  • Freeview: Channel 71

Satelit[besut | besut sumber]

  • Indonésia Aora TV: Channel 30
  • Karajan Manunggal Républik Irlan Sky Digital: Channel 614
  • Indhi Tata Sky : Channel 607
  • Polen Polsat: Channel 39
  • SKY Latin America: Channel 329
  • Afrika Kidul DStv: Channel 306

Siaran Kabel[besut | besut sumber]

  • Karajan Manunggal Virgin Media: Channel 702
  • Républik Irlan UPC Ireland: Channel 609
  • Indonésia Indovision: Channel 29
  • Bèlgi Telenet: Channel 604

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]