CBeebies

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
CBeebies
150px
Tipe Jaringan BBC
Negara Flag of the United Kingdom Britania Raya
Jangkauan Internasional
Diluncurkan 11 Februari 2002
Pemilik BBC
Situs web www.bbc.co.uk/cbeebies

CBeebies iku kanal stasiun TV BBC kanggo bocah cilik umur sangisoré 6 taun. CBeebies sabeneré kalebu jroning saluran internasional BBC ananging CBeebies uga mlebu jroning jajaran Televisi BBC ing Inggris. Panjenengan sing manggon ana ing Indonésia bisa mirsani saluran iki liwat Indovision.

Program CBeebies[sunting | sunting sumber]

Program CBeebies padha waé karo CBBC Channel mung program saka CBeebies iki 100% kanggo bocah cilik.

Panata cara[sunting | sunting sumber]

  • Pui Fan Lee[1]
  • Chris Jarvis
  • Sidney Sloane
  • Andy Day
  • Aneta Piotrowska

Lagu Resmi[sunting | sunting sumber]

  • What's the Day?
  • The Birthday Song
  • It's time for Lunch
  • Goodbye Sun, Hello Moon
  • Goodnight

Kanal[sunting | sunting sumber]

Terestrial[sunting | sunting sumber]

  • Freeview: Channel 71

Satelit[sunting | sunting sumber]

  • Flag of Indonésia Aora TV: Channel 30
  • Flag of the United Kingdom Flag of Ireland Sky Digital: Channel 614
  • Flag of India Tata Sky : Channel 607
  • Flag of Poland Polsat: Channel 39
  • SKY Latin America: Channel 329
  • Flag of Afrika Kidul DStv: Channel 306

Siaran Kabel[sunting | sunting sumber]

  • Flag of the United Kingdom Virgin Media: Channel 702
  • Flag of Ireland UPC Ireland: Channel 609
  • Flag of Indonésia Indovision: Channel 29
  • Flag of Belgium Telenet: Channel 604

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=CBeebies&oldid=833447"