BBC News Channel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
BBC News Channel
BBC News
Jeneng sadurungéBBC News 24
Slogan"Britain's most watched news channel"
"Whenever you need to know"
Diluncuraké9 November 1997
Sing duwéBBC
Saluran afiliasiBBC Parliament;
BBC World News
Jatah pirsawan1.0%
(Agustus 2008, [1])
Situs webhttp://BBC News
Kasumadyan
Siaran terestrial
AnalogueOvernight on
BBC One or BBC Two
FreeviewChannel 80
Siaran satelit
FreesatChannel 200
Sky DigitalChannel 503
Astra 2A11954 H / 27500 / 2/3
Siaran kabel
Virgin MediaChannel 601
UPC IrelandChannel 201
Siaran IPTV liwat ADSL
Tiscali TVChannel 501
Televisi internet
BBC News OnlineWatch live (UK only)
BBC iPlayerWatch live (UK only)

BBC News Channel iku Stasiun Televisi Warta Regional Inggris sing punjeré ing London, Inggris. Madeg ing taun 1997, kanthi penonton akèhé 0,8%[1]. Saluran iki giyaran ing News Centre ing BBC Television Centre ing London Kulon. BBC News Channel nyadiakaké giyaran Internet live kanggo para pamirsa sing péngin nonton BBC News Channel liwat situs BBC News (edhisi Inggris dudu edhisi Internasional) Ing taun 2006, televisi iki kanggo sing sapisanan kasil dadi Televisi Warta paling apik sa-Britania Raya, sing dipersembahaké déning Royal Television Society [2]. Sadurungé, BBC News Channel dikenal minangka BBC News 24. Jeneng lan Logo diowahi minangka péranganing perombakan divisi warta BBC News sing ngentèkaké wragad ₤ 550.000 ing tanggal 21 April 2008. Ing dina iku uga, saluran sadulur BBC News Channel, BBC World News direlaunch nggantèkaké BBC World. Saingan utama saka BBC News Channel ya iku Sky News.

Rujukan[besut | besut sumber]