BBC News Channel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
BBC News Channel
BBC News
Jeneng sadurungé BBC News 24
Slogan "Britain's most watched news channel"
"Whenever you need to know"
Diluncuraké 9 November 1997
Sing duwé BBC
Saluran afiliasi BBC Parliament;
BBC World News
Jatah pirsawan 1.0%
(Agustus 2008, [1])
Situs web http://BBC News
Kasumadyan
Siaran terestrial
Analogue Overnight on
BBC One or BBC Two
Freeview Channel 80
Siaran satelit
Freesat Channel 200
Sky Digital Channel 503
Astra 2A 11954 H / 27500 / 2/3
Siaran kabel
Virgin Media Channel 601
UPC Ireland Channel 201
Siaran IPTV liwat ADSL
Tiscali TV Channel 501
Televisi internet
BBC News Online Watch live (UK only)
BBC iPlayer Watch live (UK only)


BBC News Channel iku Stasiun Televisi Warta Regional Inggris sing punjeré ing London, Inggris. Madeg ing taun 1997, kanthi penonton akèhé 0,8%[1]. Saluran iki giyaran ing News Centre ing BBC Television Centre ing London Kulon. BBC News Channel nyadiakaké siaran Internet live kanggo para pamirsa sing kepingin nonton BBC News Channel liwat situs BBC News (edhisi Inggris dudu edhisi Internasional) Ing taun 2006, televisi iki kanggo sing sapisanan kasil dadi Televisi Warta paling apik sa-Britania Raya, sing dipersembahaké déning Royal Television Society [2]. Sadurungé, BBC News Channel dikenal minangka BBC News 24. Jeneng lan Logo diowahi minangka bagéan saka perombakan divisi warta BBC News sing ngentèkaké wragad ₤ 550.000 ing tanggal 21 April 2008. Ing dina iku uga, saluran sedulur BBC News Channel, BBC World News direlaunch nggantèkaké BBC World. Saingan utama saka BBC News Channel ya iku Sky News.
















Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=BBC_News_Channel&oldid=832267"