BBC Knowledge (Worldwide)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
BBC Knowledge
BBC Knowledge logo.png
Diluncuraké 2007
Sing duwé BBC Worldwide
Saluran afiliasi CBeebies, BBC World, BBC Lifestyle, BBC HD, BBC Prime, BBC Entertainment.
Format gambar 576i (PAL) 16:9
Situs web http://www.bbcknowledge.com
Kasumadyan
Siaran satelit
Polsat Channel 56
Indovision Channel 200
DStv Channel 251
Siaran IPTV liwat ADSL
mio TV Channel 30
now TV Channel 220

BBC Knowledge iku stasiun televisi BBC sing nyajèkaké tayangan dhokumèntèr 24 jam adhedhasar fakta jroning kauripan nyata.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Saluran iki diadegaké ing Britania Raya tanggal 1 Juni 1999 kanthi jeneng BBC Knowledge UK, lan ditayangaké sajroning 6 jam. Ing tanggal 17 November 2001, tayangan diowahi dadi 24 jam non stop kanthi akèh program édhukasi. Ing tanggal 2 Maret 2002, BBC Knowledge tau ditutup, nanging taun 2007, diluncuraké manèh kanthi jeneng "BBC Knowledge (Worldwide)"

Program BBC Knowledge[sunting | sunting sumber]

Sebagéan tayangan saka BBC Knowledge arupa dhokumèntèr. Nanging tayangan Top Gear isih tayang ing BBC Knowledge.

[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]