BBC Knowledge (Worldwide)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
BBC Knowledge
BBC Knowledge logo.png
Diluncuraké2007
Sing duwéBBC Worldwide
Saluran afiliasiCBeebies, BBC World, BBC Lifestyle, BBC HD, BBC Prime, BBC Entertainment.
Format gambar576i (PAL) 16:9
Situs webhttp://www.bbcknowledge.com
Kasumadyan
Siaran satelit
PolsatChannel 56
IndovisionChannel 200
DStvChannel 251
Siaran IPTV liwat ADSL
mio TVChannel 30
now TVChannel 220

BBC Knowledge iku stasiun televisi BBC kang nyajèkaké tayangan dhokumèntèr 24 jam dhedhasar fakta sajeroning kauripan nyata.

Sajarah[besut | besut sumber]

Saluran iki diadegaké ing Britania Raya tanggal 1 Juni 1999 kanthi jeneng BBC Knowledge UK, lan ditayangaké sajeroning 6 jam. Ing tanggal 17 November 2001, tayangan diowahi dadi 24 jam non stop kanthi akèh program édhukasi. Ing tanggal 2 Maret 2002, BBC Knowledge tau ditutup, nanging taun 2007, diluncuraké manèh kanthi jeneng "BBC Knowledge (Worldwide)"

Program BBC Knowledge[besut | besut sumber]

Sapérangan tayangan saka BBC Knowledge wujud dhokumèntèr. Nanging tayangan Top Gear isih tayang ing BBC Knowledge.

[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]