Bendhaharja, Gabus, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendhaharja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanGabus
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Bendhaharja, (basa Indonésia : Bendoharjo) iku désa ing Kecamatan Gabus, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]