Banjareja, Gabus, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjareja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanGabus
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Banjareja, iku salah siji désa / Kalurahan ing Kecamatan Gabus, Kabupatèn Grobogan, provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]