Banyuurip, Jenar, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyuurip
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
KacamatanJenar
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banyuurip iku désa ing Kacamatan Jenar, Kabupatèn Sragèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]