Menyang kontèn

Banjarwinangun, Petanahan, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarwinangun
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanPetanahan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banjarwinangun iku désa ing Kacamatan Petanahan, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Petanahan, Kebumèn, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Ampelsari | Banjarwinangun | Grogolbeningsari | Grogolpenatus | Grujugan | Jagamertan | Jatimulya | Karangdhuwur | Karanggadhung | Karangreja | Kebonsari | Kritig | Kuwangunan | Munggu | Nampudadi | Petanahan | Padhaurip | Sidamulya | Tanjungsari | Tegalretna | Tresnorejo