Menyang kontèn

Banjarsari Kulon, Sumbang, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarsari Kulon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanSumbang
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banjarsari Kulon iku désa ing Kacamatan Sumbang, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]