Menyang kontèn

Banjarejo, Puring, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjareja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanPuring
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banjareja (cara Indonésia: Banjarejo) iku désa ing Kacamatan Puring, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Puring, Kebumèn, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Arjowinangun | Banjarejo | Bumirejo | Kaleng | Kedalemankulon | Kedalemanwetan | Krandegan | Madurejo | Pasuruhan | Puliharjo | Purwoharjo | Purwosari | Sidobunder | Sidodadi | Sidoharjo | Sitiadi | Srusuhjurutengah | Surorejan | Tambakmulyo | Tukinggedong | Waluyorejo | Wetonkulon | Wetonwetan