Bačka Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Севернобачки округ
Severnobački okrug
Észak-bácskai körzet
Lokasi
Lokasi distrik ing Serbia
Lokasi distrik ing Serbia
Administrasi
Ibu kutha Subotica
Commissioner Zoran Prćić
Munisipalitas 2 and 1 city
Pedunungan 45
 - Kutha 3
 - Désa 42
Statistik
Tlatah segara 1,784 km²
Populasi (sènsus 2002) 200,140
 - density 112.2/km²
Serbia

Cithakan:North Bačka District Labelled Map

Map of North Bačka District
Ethnic map of North Bačka District

Distrik Bačka Lor (Basa Serbia: Севернобачки округ, Severnobački okrug; Basa Hungaria: Észak-bácskai körzet; Basa Kroasia: Sjevernobački okrug; Cithakan:Lang-sk; Rusyn: Сивернобачки окрух; Basa Rumania: Districtul Bacica de Nord) iku sawijining distrik ing Serbia sisih lor. Distrik iki dumunung ing tlatah Bačka ing provinsi otonom Vojvodina. Sing ndunungi ana 200,140 jiwa. Pusat pamaréntahan dumunung ing kutha Subotica.

Munisipalitas[besut | besut sumber]

Distrik Bačka Lor dumadi saka telung munisipalitas lan 45 komunitas lokal.

Munisipalitas:

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sing ndunungi distrik iki campuran saka manéka ètnik. Miturut data sènsus taun 2002, dumadi saka:

(*) Gunggungé wong Slavia Kidul (Serbia, Kroasia, Bunjevci, Yugoslavia) sing ndunungi distrik iki ana 98,025 (48.96%).

Basa: