Mali Beograd (Bačka Topola)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Map of the Bačka Topola municipality showing the location of Mali Beograd

Mali Beograd (Мали Београд, Basa Hongaria: Kisbelgrád) iku sawijining désa utawa kutha cilik ing Serbia. Kutha iki dumunung ing munisipalitas Bačka Topola, ing wewengkon Distrik Bačka Lor, provinsi Vojvodina. Kutha iki mayoritas sing ndunungi wujud ètnik Serbia lan cacahé ana 524 jiwa (sènsus 2002).

Riwayat sing ndunungi[besut | besut sumber]

  • 1961: 616
  • 1971: 532
  • 1981: 463
  • 1991: 503
  • 2002: 524

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Slobodan Ćurčić, Broj stanovnika Vojvodine, Novi Sad, 1996.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Koordhinat: 45°53′04″N 19°38′05″E / 45.88444°N 19.63472°E / 45.88444; 19.63472


Cithakan:Vojvodina-geo-stub