Mala Bosna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Street detail in Mala Bosna

Mala Bosna (Basa Serbia: Мала Босна utawa Mala Bosna; Basa Kroasia: Mala Bosna; Basa Bunjevac: Mala Bosna; Basa Hungaria: Kisbosznia) iku sawijining désa/kutha cilik sing dumunung ing munisipalitas Subotica, ing distrik Bačka Lor ing Serbia. Désa iki dumunung ing provinsi otonom Vojvodina. TCacahing pedunung 1,245 jiwa (2002). Jenegé duwé makna Bosnia Cilik.

Klompok ètnik (Sènsus 2002)[sunting | besut sumber]

Historical population[sunting | besut sumber]

  • 1961: 2,883
  • 1971: 2,318
  • 1981: 1,835
  • 1991: 1,488

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Rujukan[sunting | besut sumber]

  • Slobodan Ćurčić, Broj stanovnika Vojvodine, Novi Sad, 1996.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Koordinat: 46°03′N 19°34′E / 46.050°L 19.567°W / 46.050; 19.567Cithakan:NorthBačkaRS-geo-stub

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Mala Bosna ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mala_Bosna&oldid=830881"