Asmara Nababan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asmara Nababan (lair ing Siborong-Borong, Tapanuli Lor, Sumatra Lor, 2 Sèptèmber 1946 – pati ing Guangzhou, China, 20 Oktober 2007 ing umur 61 taun[1]) ya iku sarjana hukum lan aktivis hak asasi manungsa lan dhémokrasi ing Indonésia. Nababan uga dadi anggota Tim Gabungan Pencari Fakta Haruhara Mèi 1998 (TGPF) lan Ketua Dewan Pengurus Lembaga Studi lan Advosai Masarakat (ELSAM). Asmara Nababan uga aktif mimpin organisasi INFID sajeroning taun periodhe 1994-1999.

Kulawarga[besut | besut sumber]

Asmara Nababan sadulur saka S.A.E. Nababan, panjenengané pendeta uga tokoh gréja ing Indonésia, lan Panda Nababan, panjenengané wartawan Indonésia lan pulitikus saka Partai Demokrasi Indonesia Perjuangan (PDI-P).

Rujukan[besut | besut sumber]

Didhisiki déning:
{{{pendahulu}}}
{{{jabatan}}}
19931998
Diganti déning:
{{{pengganti}}}