Arie Apriludy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arie Apriludy utawa luwih kereb diundang Arie Dagienkz ya iku penyiiar radhio kang moncèr ing Indonésia.[1] Dhèwèké lair 7 April 1976.[1] Sadurungé moncèr dadi pambiriwara TV, dhèwèké tau dadi salah sijiné penyiar ing radhio prambors Jakarta.[1] Jenengé Aire wiwit moncèr rikala dadi salah sijiné pambiwara acara Harap-harap Cemas (H2C) bareng kaliyan Desta.[1] Ora mung iku, Arie uga wis tau njajal dadi paraga ing filem Ekspedisi Madewa.[1] Film iku uga diparagani kaliyan Tora Sudiro.[1] Saliyané Ekspedisi Madewa, dhèwèké uga tau main ing filem garasi lan koper.[1]

Artis kang akun tweetere lan facebooke tau dibobol iki, biyèné giyaran ing Radhio Prambors.[2] Program radhio kang tau digawakake bareng Desta ya iku Puttus.[3] Program iku digawakaké saben ésuk wiwit jam enem nganti jam sepuluh lan siarané bisa dirungoakaké saka cabang Prambors kang nyebar ana ing 8 kutha gedhé ing Indonésia.[3] Akèh kang nyenengi program Puttus, mligi wong-wong enom amarga Arie Dagienkz lan Dedy Mahendra anggoné giyaran mesthi lucu lan ora ngeboseni.[3]

Saiki program Puttus wis ora ana, diganti karo program liyané.[3] Resminé wiwit tanggal 24 Dhésèmber 2008 dadi giyaran kang pungkasan kanggo Arie Dagienkz lan Desta.[3] Dadi total suwéne dhèwèké kabèh giyaran ing Prambors 6 taun, ya iku saka taun 2002 nganti 2008.[3] Saiki Arie Dagienkz giyaran ing Motion Radio FM.[4]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g Arie Apriludy (dipunundhuh tanggal 6 Juli 2012)
  2. Akun Tweeter Arie Dagienkz dibajak (dipunundhuh tanggal 6 Juli 2012)
  3. a b c d e f www.pramborsfm.com (dipunundhuh tanggal 16 Juni 2012)
  4. On Air Personalities (dipunundhuh tanggal 16 Juli 2012)