Arie Apriludy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Arie Apriludy utawa luwih kereb diundang Arie Dagienkz ya iku penyiiar radhio kang moncèr ing Indonésia.[1] Dhèwèké lair 7 April 1976.[1] Sadurungé moncèr dadi pambiriwara TV, dhèwèké tau dadi salah sijiné penyiar ing radhio prambors Jakarta.[1] Jenengé Aire wiwit moncèr rikala dadi salah sijiné pambiwara acara Harap-harap Cemas (H2C) bareng kaliyan Desta.[1] Ora mung iku, Arie uga wis tau njajal dadi paraga ing filem Ekspedisi Madewa.[1] Film iku uga diparagani kaliyan Tora Sudiro.[1] Saliyané Ekspedisi Madewa, dhèwèké uga tau main ing filem garasi lan koper.[1]

Artis kang akun tweetere lan facebooke tau dibobol iki, biyèné giyaran ing Radhio Prambors.[2] Program radhio kang tau digawakake bareng Desta ya iku Puttus.[3] Program iku digawakaké saben ésuk wiwit jam enem nganti jam sepuluh lan siarané bisa dirungoakaké saka cabang Prambors kang nyebar ana ing 8 kutha gedhé ing Indonésia.[3] Akèh kang nyenengi program Puttus, mligi wong-wong enom amarga Arie Dagienkz lan Dedy Mahendra anggoné giyaran mesthi lucu lan ora ngeboseni.[3]

Saiki program Puttus wis ora ana, diganti karo program liyané.[3] Resminé wiwit tanggal 24 Dhésèmber 2008 dadi giyaran kang pungkasan kanggo Arie Dagienkz lan Desta.[3] Dadi total suwéne dhèwèké kabèh giyaran ing Prambors 6 taun, ya iku saka taun 2002 nganti 2008.[3] Saiki Arie Dagienkz giyaran ing Motion Radio FM.[4]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g Arie Apriludy (dipunundhuh tanggal 6 Juli 2012)
  2. Akun Tweeter Arie Dagienkz dibajak (dipunundhuh tanggal 6 Juli 2012)
  3. a b c d e f www.pramborsfm.com (dipunundhuh tanggal 16 Juni 2012)
  4. On Air Personalities (dipunundhuh tanggal 16 Juli 2012)