Koper

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Reisekoffer Vulkanfiber.JPG

Koper ya iku wadhah barang kaya tas sing wujudé kaku gunané kanggo ngangkut barang supaya luwih aman nang perjalanan.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]