Andros Townsend

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andros Townsend
Andros Townsend.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Andros Darryl Townsend
Tanggal lair (1991-07-16) 16 Juli 1991 (umur 28)
Papan lair Chingford, Inggris[1]
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 31
Karir nom
2000–2009 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009– Tottenham Hotspur 0 (0)
2009Yeovil Town (silihan) 10 (1)
2009Leyton Orient (silihan) 22 (2)
2010Milton Keynes Dons (silihan) 9 (2)
2010Ipswich Town (silihan) 13 (1)
2011Watford (silihan) 3 (0)
2011Millwall (silihan) 11 (2)
2012Leeds United (silihan) 6 (1)
2012Birmingham City (silihan) 15 (0)
Tim nasional
2006–2007 Inggris U-16 3 (0)
2007–2008 Inggris U-17 6 (2)
2009–2010 Inggris U-19 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:25, 3 Juli 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19:18, 17 November 2010 (UTC)

Andros Darryl Townsend (lair ing Chingford, 16 Juli 1991; umur 28 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan kang kewarganegaraané Inggris kang main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi glandhang.

Townsend miwiti karir junioré ing Tottenham Hotspur, miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sasuwéné ing Tottenham, Townsend disilihaké ing Yeovil Town F.C., Leyton Orient F.C., Milton Keynes Dons,[2] Ipswich Town,[3] Watford,[4] Millwall,[5] Leeds United[6], Birmingham City.[7] lan Queens Park Rangers.[8]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (ed. 43rd). London: Headline. k. 544. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  2. "Andros recalled". Tottenham Hotspur F.C. 5 March 2010. Dijupuk 1 April 2012. 
  3. "Andros loan to Ipswich". Tottenham Hotspur F.C. 12 August 2010. Dijupuk 1 April 2012. 
  4. "Andros in Watford loan". Tottenham Hotspur F.C. 20 January 2011. Dijupuk 1 April 2012. 
  5. "Millwall sign Tottenham Hotspur winger Andros Townsend". BBC Sport. 7 March 2011. Dijupuk 1 April 2012. 
  6. "Tottenham star joins United". Leeds United A.F.C. 1 January 2012. Dijupuk 1 April 2012. 
  7. "Andros wings in". Birmingham City F.C. 24 February 2012. Dijupuk 24 February 2012. 
  8. "Jermaine Jenas completes move from Tottenham to QPR" BBC Sport. 31 January 2013. Retrieved 1 February 2013.

Pranala njaba[besut | besut sumber]