Ami Priyono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ami Prijono
Gambar:Amiprijono.jpg
Lair Lembu Amiluhur Priyawardhana Priyono
Pakaryan Aktor, sutradara, penata seni
Taun aktif 1971 - 1999

Lembu Amiluhur Priyawardhana (lair ning Batavia, Hindhia-Walanda, 23 Oktober 1939-séda ning Cineré, Dépok, Jawa Kulon, nalika umur 61 taun) utawa kondhang karo jeneng Ami Prijono ya iku salah sawijiné pamata seni, aktor karo sutradara filem senior Indonésia.[1] Ami Prijono pernah sekolah ana ing Akademi Sinematografi Moskow, jurusan pamata Seni.

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Indahnya Rembulan Teriknya Matahari
  • Si Doel Anak Sekolahan

Pangregan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Ami Priyono(diundhuh tanggal 25 September 2012)