Menyang kontèn

Ahn So-hee

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ahn So-hee
Ahn kanggo Marie Claire Korea
Jeneng lair안소희
LairAhn So-hee
(1992-06-27) Juni 27, 1992 (umur 32)
Seoul, Korea Kidul
Pakaryan
Taun aktif2007 (2007)–saiki
AgènKeyEast
Karir musik
GénreK-pop
PirantiVokal
Mangsa akarya2007 (2007)Cithakan:Enddate
LabèlJYP Entertainment
Sing magepokan
Jeneng Korea
Hangul안소희
Hanja
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaAn So-hui
McCune–ReischauerAn Sohŭi

Ahn So-hee (lair 27 Juni 1992; umur 32 taun), sing luwih asring diarani minangka mononim Sohee, yaiku aktris, duta merek lan panembang Korea Kidul. Ia menika mantan anggota grup vokal wadon Wonder Girls.

Pranala jaba[besut | besut sumber]