Menyang kontèn

Adiwarna, Buayan, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Adiwarna
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanBuayan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Adiwarna (cara Indonésia: Adiwarno) iku désa ing Kacamatan Buayan, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]