Aaron Drinan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aaron Drinan
Katerangan priangga
Jeneng dawa Aaron John Drinan[1]
Tanggal lair (1998-05-06) 6 Mèi 1998 (umur 23)
Papan lair Cork, Irlandia
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 25
Karir nom
Carrigaline United
2015 Cobh Ramblers
2015–2017 Cork City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017 Waterford 5 (1)
2018– Ipswich Town 21 (1)
2018Sutton United (nyileh) 18 (0)
2019Waterford (nyileh) 18 (7)
2019GAIS (nyileh) 5 (0)
2020Ayr United (nyileh) 5 (1)
Tim nasional
2019– Republik Irlandia U-21 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:16, 20 April 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 08:43, 27 January 2020 (UTC)

Aaron John Drinan (lair 6 Mei 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Ipswich Town" (PDF). English Football League. p. 36. Dibukak ing 21 September 2020.