Arsip Nasional Republik Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka ANRI)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arsip Nasional Républik Indonésia (dicekak: ANRI) iku Lembaga pamaréntah Non Departemen kang diwangun miturut UU Nomor 7/1971 ngenani Ketentuan-ketentuan Pokok Kearsipan kanggo nindakaké tugas pamaréntahan ing babagan kearsipan miturut tatanan peraturan perundang-undangan kang ana.

Logo ANRI (2016)

Pranala njaba[besut | besut sumber]