17 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 17 Februari)

Februari 17 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 48 miturut Kalèndher Grégorius.

  • Tanggal 17 Fèbruari 2010 miturut pétangan Kalèndher Jawi dhawah dinten Rebo Legi, 3 Mulud 1943 Dal, Kurup: Asapon (1936-2052 M), Windu: Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan: Aras Kembang, Pancasuda: Sumur Sinaba, Kamarokam: Demang Kandhuruwan, Watak Sasi: Anggara Kasih (sasi punika boten wonten dinten Selasa Kliwon), Watak Dinten: Naasing Nabi, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari-29 Fèbruari, Wuku: Dhukut, Lintang Kuda, Padangon Wurung, Padéwan: Yama, Dinten Buda (Rebo), Paringkelan: Aryang, Pasaran: Legi, Lambang Dinten Sima.[1]
  • Tanggal 17 Fèbruari 2011 dhawah dinten Kemis Legi, 13 Mulud 1944 Bé, Kurup: Asapon (1936-2052 M), Windu: Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Bé, Lambang Tahun Buda Mahésa (Maésa), Kumarané rupa Mina Lodan, Paarasan: Lakuning Lintang, Pancasuda: Satriya Wibawa, Kamarokam: Satriya Pinayungan, Watak Sasi Sasi Rahayu, Watak Dinten Dinten Rahayu, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari-29 Fèbruari, Wuku: Maktal, Lintang Asma, Padangon: Kèrangan, Padéwan: Sri, Dinten: Respati (Kemis), Paringkelan: Tunglé, Pasaran: Legi, Lambang Dinten Gajah.[1]

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Barack Obama
Barack Obama

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 Fèbruari – 17 Fèbruari – 18 Fèbruari