Stadion Mbombela

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stadion Mbombela
Stadion Jerapah
250px
Lokasi Nelspruit
Pelepasan tanah Februari 2007
Dibuka Pertengahan 2009
Pemilik Pemerintah Mbombela
Permukaan Suket
Biaya konstruksi R726 mill.
Arsitèk R&L Architects
Kapasitas 45.000
Pemakai
Pumas Rugby

Stadion Mbombela iku stadion mawa kapasitas 45.000 kursi sing dibangun minangka salah siji saka sepuluh venue kanggo Piala Donya FIFA 2010. Stadion iki dumunung nenem kilometer sakuloné kutha Nelspruit. Konstruksi diwiwiti Februari 2007 lan rampung tengahan taun 2009. Stadion iki dijuluki Stadion Jerapah.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stadion_Mbombela&oldid=826844"