Stadion Moses Mabidha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stadion Moses Mabhida
Lokasi Durban, Afrika Kidul
Pelepasan tanah 2006
Dibuka 2009
Pemilik Asosiasi Bal-balan Afrika Kidul
Permukaan Suket
Kapasitas 70.000 (bal-balan)

Ukuran lapangan Stadion : 320m x 280m x 45m, Gerbang: 100m
Pemakai

Stadion Moses Mabhida iku sawijining stadion bal-balan sing dumunung ing kutha Durban, Afrika Kidul. Stadion iki dadi salah siji papan tethandingan watara tuan omah panyelenggara Piala Donya 2010. Stadion iki nduwèni kapasitas watara 70.000 kursi nganti 80.000 kursi.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



29°49′30″S 31°01′47″E / 29.825°S 31.02972°E / -29.825; 31.02972