Suket

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Suket

Sukêt utawa graminoida iku jêneng sawijining têtanduran ilalang sing pokoké cilik lan godhongé akèh. Kêmbangé awujud bulir lan wohé awujud wêwijèn.

Sing kalêbu kulawarga sukêt yaiku séréalia, pring, sukêt taman lan sabana.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suket&oldid=837129"