Sabana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sabana iku padhang suket sing diselingi déning wit-witan. Sabana dibédakaké dadi loro, yaiku:

  • Sabana murni: sabana sing wit-witané mung dumadi saka sak jinis tanduran waé.
  • Sabana campuran: sabana sing wit-witané dumadi saka manéka jinis tanduran.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sabana&oldid=867490"