Stadion Ellis Park

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Coca-Cola Park
Stadion Ellis Park
Nama lama ora ana
Lokasi Ellis Park Stadium (Pty) Limited, Corner of Currey and Staib Street, Doornfontein, Johannesburg, 2028
Pelepasan tanah 1927
Dibuka 1928
Pemilik The Golden Lions Rugby Union
Operator Stadion Ellis Park Pty.
Permukaan Suket
Biaya konstruksi £5,000 GBP
Arsitèk ora diweruhi
Kapasitas 59,611 (bal-balan lan Rugby union)
Pemakai
Golden Lions, Lions, Orlando Pirates F.C., Tim nasional rugbi union Afrika Kidul

Stadion Ellis Park iku sawijining stadion rugby union ing kutha Johannesburg, Propinsi Gauteng, Afrika Kidul. Stadion iki nyelenggarakaké pertandingan final Piala Donya Rugby 1955, sing dimenangaké déning tim tuan omah, Springbok. Stadion gedhé iki arupa stadion paling modern negara nalika dirombak taun 1982 kanthi nambahi 60.000 akomodasi. Saiki, stadion iki nyelenggarakaké pertandingan - pertandingan bal-balan lan rugby lan uga dipigunakaké minangka papan penyelenggaraan acara gedhé liyané, kayadéné konsèr alam terbuka.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Stadion Twickenham
London (Flag of England.svg Inggris)
Tempat Penyelenggaraan Pertandingan Final
Piala Donya Rugby

1995
Diganti déning:
Stadion Millennium
Cardiff (Flag of Wales.svg Wales)


26°11′51.07″S 28°3′38.76″E / 26.1975194°S 28.0607667°E / -26.1975194; 28.0607667

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stadion_Ellis_Park&oldid=871196"