Robby Sugara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ivan Permana
Lair Robert Kaihena
1951
Flag of Indonesia.svg Indonesia
Pagawéyan aktor

Robby Sugara lair nalika taun 1951. Robby Sugara nduwéni jeneng asli Robert Kaihena.[1] Robby Sugara yaiku salah sijiné aktor kang asalé saka Indonésia. [1]Roby Sugara nduwéni katurunan Jawa-Ambon-Belanda.[1] Nalika taun 1975, jeneng Robby Sugara banjur misuwur.[1] Nalika iku, Robby Sugara misuwur amarga dhéwéké dadi bintang iklan pria Brisk.[1] Robby Sugara kalebu aktor kawakan nalika periodé 1970 nganti 1980-an.[1] Jeneng Robby Sugara padha misuwuré karo artis kang jenengé Tanty Yosepha, Yenny Rachman, Yati Octavia, Doris Callebaute, lan Roy Marten. [1]Robby Sugara nikah karo wong wadon kang jenengé Bertha Suwages.[1] Saka pernikahané karo Bertha, Robby nduwé anak kang cacahé pitu.[1] Robby Sugara tau kepencut wong wadon liya lan lunga lawasé 14 taun ora bali omah.[2] Ananging pungkasané Robby banjur balik manéh ing bojoné lan nutugaké urip bareng lan nggedhékaké anak-anaké.[2]

Film kang dibintangi[sunting | sunting sumber]

Film kang tau dibintangi Robby Sugara.[1]

1975[sunting | sunting sumber]

1976[sunting | sunting sumber]

1977[sunting | sunting sumber]

1978[sunting | sunting sumber]

1979[sunting | sunting sumber]

1980[sunting | sunting sumber]

1981[sunting | sunting sumber]

1983[sunting | sunting sumber]

Sinetron kang dibintangi[sunting | sunting sumber]

Sinetron kang dibintangi Robby Sugara.[1]

  • Miss Bintil
  • Cintailah Aku
  • Jangan Pergi Dariku
  • Ksatria Banjaran
  • Tersanjung

Chatetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k (id)kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)
  2. ^ a b (id)ebahana.com(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robby_Sugara&oldid=859014"