Limburg (Walanda)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Provinsi Limburg dumunung ing kidul Walanda. Ibukuthané yaiku Maastricht. Kutha-kutha wigati liyané yaiku Geleen, Heerlen, Sittard, Venlo lan Venray. Pedunungé watara 1,14 yuta jiwa.

Ing Belgia uga ana provinsi Limburg. Sadurungé kamardikan Belgia taun 1830, iki uga pérangan saka provinsi Limburg sing gedhé.

Pamérangan wilayah administrasi[sunting | sunting sumber]

Provinsi Limburg kapérang dadi 62 wilayah administrasi kaya kasebut ing ngisor iki:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Limburg_(Walanda)&oldid=829002"