Sittard-Geleen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Sittard-Geleen
Sittard-Geleen Netherlands.svg Coat of arms of Sittard-Geleen.svg
Gendéra Sittard Lambang Sittard
Vlag Geleen.gif Wapen Geleen Oud.JPG
Gendéra Geleen Lambang Geleen

LocatieSittard-Geleen.png

Sittard-Geleen ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 80,62 km²
Pedunung: 95.732 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.sittard-geleen.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Sjraar Cox

Sittard-Geleen iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg, Walanda. Gemeente iki pedunungé ana 95.732 jiwa (1 November 2007) lan ambané ana 80,62 km².

Gemeente iki kalebu anyar lan lagi diadegaké ing taun 2001 nalika Sittard lan Geleen digabung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sittard-Geleen&oldid=887330"