Kerkrade

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Kerkrade
Flag of Kerkrade.svg Coat of arms of Kerkrade.png
Gendéra Kerkrade Lambang Kerkrade

LocatieKerkrade.png

Kerkrade ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 22,17 km²
Pedunung: 48.336 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.kerkrade.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Jos Som

Kerkrade (Jerman Kirchrath) iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg, Walanda.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kerkrade&oldid=887309"