Venlo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Venlo
Venlo vlag.svg Coat of arms of Venlo.svg
Gendéra Venlo Lambang Venlo

LocatieVenlo.png

Venlo ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 128,44 km²
Pedunung: 99.853 jiwa (1 April 2011)
Situs wèb resmi: http://www.venlo.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Hubert Bruls

Venlo iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki pedunungé ana 99.853 jiwa (1 April 2011) lan ambané ana 128,44 km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Venlo&oldid=832715"