Valkenburg aan de Geul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Valkenburg aan de Geul
Flag of Valkenburg aan de Geul.svg Valkenburg ad Geul wapen.png
Gendéra Valkenburg aan de Geul Lambang Valkenburg aan de Geul

LocatieValkenburgAanDeGeul.png

Weert ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 36,91 km²
Pedunung: 17.128 jiwa (1 Februari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.valkenburg.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Martin Eurlings

Valkenburg aan de Geul iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Kutha iki pedunungé ana 17.128 jiwa (1 Februari 2008) lan ambané ana 36,91 km².