Meerssen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Meerssen
Flag of Meerssen.png Coat of arms of Meerssen.png
Gendéra Meerssen Lambang Meerssen

LocatieMeerssen.png

Meerssen ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 27,71 km²
Pedunung: 19.776 jiwa (1 Februari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.meerssen.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Gerard Rabelink

Meerssen iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki pedunungé ana 19.776 jiwa (1 Februari 2008) lan ambané ana 27,71 km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Meerssen&oldid=814671"