Flevoland

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provincie Flevoland
Flevolandflag.svg Flevoland wapen.svg
Gendéra Flevoland Lambang Flevoland
Flevoland position.svg

Flevoland ing Walanda

Katrangan cekak
Ibu kutha Lelystad
Jembar:

 - Lemah
 - Banyu


1.419 km²
993 km²

Pedunung

 - Cacah
 - Kapadhetan


365.301 jiwa
257/km²

Gemeente 6
Babagan administratif

GemeentenFlevolandNrs.png

Flevoland iku sawijining provinsi ing Walanda. Ibu kuthané Lelystad. Provinsi iki provinsi sing anom dhéwé ing Walanda. Keputusané dijupuk ing 27 Juni 1985 lan dilaksanakaké ing 1 Januari 1986. Flevoland iku wewengkoné mèh kabèh banyu sing digaringaké (basa Walanda: polder) kejaba rong manten pulo cilik: Urk lan Schokland.


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Flevoland&oldid=886685"