Zeewolde

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Zeewolde ing Walanda

Zeewolde iku salah sijining gemeente ing provinsi Flevoland, Walanda. Gemeente iki ambané 268,97 km² lan duwé pedunung sing cacahé ana 20.124 jiwa (1 November 2007).

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zeewolde&oldid=814401"