Urk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Urk
Urk vlag.svg Coat of arms of Urk.svg
Gendéra Urk Lambang Urk

LocatieUrk.png

Urk ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Flevoland
Jembar: 118,00 km²
Pedunung: 17.525 (1 Juli 2006)
Situs wèb resmi: http://www.Urk.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Jaap Kroon

Urk iku sawijining gemeente ing provinsi Flevoland, Walanda. Jaman saiki Urk iku kelèt karo gemeente Noordoostpolder, nanging jaman biyèn, sadurungé taun 1939, Urk iku sawijining pulo.

Pedunung Urk iku akèhé nyambut gawé ing sèktor iwak minangka nelayan lan kalebu kaum Kristen Protèstan sing taat.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Urk&oldid=886791"