Kutha Padangpanjang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Padangpanjang
Pusat Dokumentasi dan Informasi Kebudayaan Minangkabau (PDIKM)

Logo
Motto: Padangpanjang kota Serambi Mekah
Coordinates: 0°27′43.27″S 100°23′24.34″E / 0.4620194°S 100.3900944°E / -0.4620194; 100.3900944
Negara Indonésia
Provinsi Sumatra Kulon
Pamaréntahan
 • Walikutha dr. H. Suir Syam, M.Kes, MMR
Wewengkon
 • Total 23 km2 (9 sq mi)
Populasi (2008[1])
 • Total 54.220
 • Kapadhetan 2,400/km2 (6,100/sq mi)
Zona wektu WIB (UTC+7)
Kodhe tilpun +62 752
Website www.padangpanjangkota.go.id

Kutha Padangpanjang iku salah siji kutha sing dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia lan minangka kutha kanthi jembar wilayah paling ciut ing provinsi iki.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kutha Padangpanjang ing Wikimedia Commons.

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kutha Padangpanjang ing Wikivoyage

 
Sumatra Kulon
Lambang Provinsi Sumatra Kulon

Kabupatèn: Agam | Dharmasraya | Lima Puluh Kota | Kapuloan Mentawai | Padang Pariaman | Pasaman | Pasaman Kulon | Pesisir Kidul | Sawahlunto Sijunjung | Solok | Solok Selatan | Tanah Dhatar

Kutha: Bukittinggi | Padang | Padang Panjang | Pariaman | Payakumbuh | Sawahlunto | Solok

Delengen uga: Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Galeri[sunting | sunting sumber]

Golèki Padangpanjang ing proyèk-proyèk wiki Wikimedia liyané:
Wiktionary-logo-en.png Dhéfinisi kamus
Wikibooks-logo.svg Buku tèks
Wikiquote-logo.svg Kutipan
Wikisource-logo.svg Tèks sumber
Commons-logo.svg Gambar lan médhia