Kutha Sawahlunto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Sawahlunto
Lambang Kota Sawahlunto.jpg

Lambang Kutha Sawahlunto
Lokasi Sumatera Barat Kota Sawahlunto.svg

Peta lokasi Kutha Sawahlunto
Koordinat : 100,41° - 100,50° BT
0,33° - 0,48° LS
Motto: Sawahlunto Kota Wisata Tambang Yang Berbudaya'
Provinsi Sumatra Kulon
Ibukutha {{{ibukota}}}
Jembar 273.45 km²[1]
Pedunung  
 · Cacahé 54.310 jiwa (2008)[1]
 · Kapadhetan 199 jiwa/km² jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 4
 · Désa/kelurahan 10 kelurahan dan 27 desa
Dhasar hukum {{{dasar hukum}}}
Tanggal {{{tanggal}}}
Dina dadi 1 Desember 1888
Walikota Ir. Amran Nur
Kodhe area telepon 0754
APBD {{{apbd}}}
DAU {{{dau}}}
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa Minang, Indonesia, Jawa
Agama Islam, Kristen
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.sawahluntokota.go.id

Kutha Sawahlunto iku salah siji kutha sing dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia. Kutha iki leté 95 km saka ibukutha provinsi, yaiku kutha Padang.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b sumbar.bps.go.id Profil Kota Sawahlunto

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kutha Sawahlunto ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sawahlunto&oldid=829179"