Grup E Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Artikel utama: Piala Donya FIFA 2010

Pertandingan ing Grup E Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 14 Juni nganti 24 Juni 2010.[1] Grup iki dumadi saka Walanda, Denmark, Jepang, lan Kamerun. Durung ana siji-sijia saka tim iki sing wis tau ketemu sadurungé jroning grup Piala Donya.

Pamenang grup E bakal nglawan Runner-up Grup F. Runner-up grup E bakal nglawan pamenang Grup F.

(Kabèh wektu lokal (UTC+2)

Tim Main M S K GM GK SG Poin
Flag of the Netherlands.svg Walanda 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Denmark.svg Denmark 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Japan.svg Jepang 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Cameroon.svg Kamerun 0 0 0 0 0 0 0 0

Walanda v Denmark[sunting | sunting sumber]


14 June 2010
13:30
Walanda Flag of the Netherlands vs. Flag of Denmark Denmark Soccer City, Johannesburg
Wasit: Stéphane Lannoy (Perancis)[2]

Jepang v Kamerun[sunting | sunting sumber]


14 June 2010
16:00
Jepang Flag of Jepang vs. Flag of Cameroon Cameroon Free State Stadium, Bloemfontein
Wasit: Olegário Benquerença (Portugal)[2]

Walanda v Jepang[sunting | sunting sumber]


19 June 2010
13:30
Walanda Flag of the Netherlands vs. Flag of Jepang Jepang Stadion Moses Mabidha, Durban

Kamerun v Denmark[sunting | sunting sumber]


19 June 2010
20:30
Cameroon Flag of Cameroon vs. Flag of Denmark Denmark Loftus Versfeld Stadium, Pretoria

Denmark v Jepang[sunting | sunting sumber]


24 June 2010
20:30
Denmark Flag of Denmark vs. Flag of Jepang Jepang Stadion Royal Bafokeng, Rustenburg

Kamerun v Walanda[sunting | sunting sumber]


24 June 2010
20:30
Cameroon Flag of Cameroon vs. Flag of the Netherlands Netherlands Stadion Green Point, Cape Town

Rujukan[sunting | sunting sumber]