Grup B Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Artikel utama: Piala Donya FIFA 2010

Pertandingan ing Grup B Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 12 Juni nganti 22 Juni 2010. [1] Grup iki dumadi saka Argentina, Nigeria, Koréa Kidul, dan Yunani. Ing Piala Donya FIFA 1994, Argentina, Nigeria lan Yunani bebarengan ing Grup D karo Bulgaria.

Pamenang grup B bakal nglawan Runner-up Grup A. Runner-up grup B bakal nglawan pamenang Grup A.

Tim Main M S K GM GK SG Poin
Flag of Argentina.svg Argentina 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Nigeria.svg Nigeria 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of South Korea.svg Koréa Kidul 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Greece.svg Yunani 0 0 0 0 0 0 0 0

(Semua waktu lokal (UTC+2)

Koréa Kidul v Yunani[sunting | sunting sumber]


12 June 2010
13:30
Koréa Kidul Flag of Koréa Kidul 2 - 0 Flag of Yunani Yunani Stadion Nelson Mandela Bay, Port Elizabeth
Wasit: Michael Hester (Flag of Selandia Anyar Selandia Anyar)[2]
Lee Jung-Soo Scored after 7 minutes 7'
Park Ji-Sung Scored after 52 minutes 52'

Argentina v Nigeria[sunting | sunting sumber]


12 June 2010
16:00
Argentina Flag of Argentina vs. Flag of Nigeria Nigeria Ellis Park Stadium, Johannesburg
Wasit: Wolfgang Stark (Cithakan:Country data DEU Jerman)[2]

Argentina v Koréa Kidul[sunting | sunting sumber]


17 June 2010
13:30
Argentina Flag of Argentina vs. Flag of Koréa Kidul Koréa Kidul Soccer City, Johannesburg

Yunani v Nigeria[sunting | sunting sumber]


17 June 2010
16:00
Yunani Flag of Yunani vs. Flag of Nigeria Nigeria Free State Stadium, Bloemfontein

Nigeria v Koréa Kidul[sunting | sunting sumber]


22 June 2010
20:30
Nigeria Flag of Nigeria vs. Flag of Koréa Kidul Koréa Kidul Stadion Moses Mabidha, Durban

Yunani v Argentina[sunting | sunting sumber]


22 June 2010
20:30
Yunani Flag of Yunani vs. Flag of Argentina Argentina Stadion Peter Mokaba, Polokwane

Rujukan[sunting | sunting sumber]