Grup D Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Artikel utama: Piala Donya FIFA 2010

Pertandingan ing Grup D Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 13 Juni nganti 23 Juni 2010. [1] Grup iki dumadi saka Jerman, Australia, Serbia, lan Slovenia. Grup iki dianggep minangka Group of Death.[2]

Pamenang grup D bakal nglawan Runner-up Grup C. Runner-up grup D bakal nglawan pemenang Grup C.

Tim Main M S K GM GK SG Poin
Flag of Germany.svg Jerman 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Australia.svg Australia 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Serbia.svg Serbia 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Ghana.svg Ghana 0 0 0 0 0 0 0 0

(Kabèh wektu lokal (UTC+2)

Serbia v Ghana[sunting | sunting sumber]


13 June 2010
16:00
Serbia Flag of Serbia vs. Flag of Ghana Ghana Loftus Versfeld Stadium, Pretoria
Wasit: Héctor Baldassi (Argentina)[3]

Jerman v Australia[sunting | sunting sumber]


13 June 2010
20:30
Jerman Flag of Jerman vs. Flag of Australia Australia Stadion Moses Mabidha, Durban
Wasit: Marco Antonio Rodríguez (Meksiko]])[3]

Jerman v Serbia[sunting | sunting sumber]


18 June 2010
13:30
Jerman Flag of Jerman vs. Flag of Serbia Serbia Stadion Nelson Mandela Bay, Port Elizabeth

Ghana v Australia[sunting | sunting sumber]


19 June 2010
16:00
Ghana Flag of Ghana vs. Flag of Australia Australia Stadion Royal Bafokeng, Rustenburg

Ghana v Jerman[sunting | sunting sumber]


23 June 2010
20:30
Ghana Flag of Ghana vs. Flag of Jerman Jerman Soccer City, Johannesburg

Australia v Serbia[sunting | sunting sumber]


23 June 2010
20:30
Australia Flag of Australia vs. Flag of Serbia Serbia Stadion Mbombela, Nelspruit

Rujukan[sunting | sunting sumber]