Grup G Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Artikel utama: Piala Donya FIFA 2010

Pertandingan ing Grup G Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 15 Juni nganti 25 Juni 2010.[1] Grup iki dumadi saka Brasil, Koréa Lor, Pantai Gadhing, lan Portugal. Grup iki uga dianggep minangka Group of Death.[2]

Pamenang grup G bakal nglawan Runner-up Grup H. Runner-up grup G bakal ngelawan pamenang Grup H.

Tim Main M S K GM GK SG Poin
Flag of Brazil.svg Brasil 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of North Korea.svg Koréa Lor 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Côte d'Ivoire.svg Pantai Gadhing 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Portugal.svg Portugal 0 0 0 0 0 0 0 0

Semua waktu lokal (UTC+2)

Pantai Gadhing v Portugal[sunting | sunting sumber]


15 June 2010
16:00
Pantai Gadhing Flag of Pantai Gadhing vs. Flag of Portugal Portugal Stadion Nelson Mandela Bay, Port Elizabeth
Wasit: Jorge Larrionda (Uruguay)[3]

Brasil v Koréa Lor[sunting | sunting sumber]


15 June 2010
20:30
Brasil Flag of Brasil vs. Flag of Korea Lor Korea Lor Stadion Ellis Park, Johannesburg
Wasit: Viktor Kassai (Hongaria)[3]

Brasil v Pantai Gadhing[sunting | sunting sumber]


20 June 2010
20:30
Brasil Flag of Brasil vs. Flag of Pantai Gadhing Pantai Gadhing Soccer City, Johannesburg

Portugal v Koréa Lor[sunting | sunting sumber]


21 June 2010
13:30
Portugal Flag of Portugal vs. Flag of Korea Lor Korea Lor Stadion Green Point, Cape Town

Portugal v Brasil[sunting | sunting sumber]


25 June 2010
16:00
Portugal Flag of Portugal vs. Flag of Brasil Brasil Stadion Moses Mabidha, Durban

Koréa Lor v Pantai Gadhing[sunting | sunting sumber]


25 June 2010
16:00
Koréa Lor Flag of Korea Lor vs. Flag of Pantai Gadhing Pantai Gadhing Stadion Mbombela, Nelspruit

Rujukan[sunting | sunting sumber]